top of page

PORTFOLIO

Maritime awards gala                   
Productieondersteuner Tatarataa
 
Zo’n 900 maritieme professionals, politici en pers vieren op dit high-level event het innovatieve vermogen van de maritieme sector. Tijdens de show worden de vijf prestigieuze ‘Maritime Awards’ uitgereikt.
Halloween Fright Nights                   
2011 - 2017
Cast en Crew productie, creatief team, productie team
 
Voor Halloween verzorg ik sinds 2011 alles op het gebied van cast en crew. Uitgegroeid tot een team van 400 mensen hebben de Halloween Fright Nights de bijbehorende professionalisering doorgemaakt in de laatste jaren. Met 200.000 bezoekers per jaar zijn de Halloween Fright Nights het grootste Halloween evenement in Nederland. 
Koninklijke Marechaussee                
Event manager personeel dag 16.000 personen 

          
Carlsberg commercial premier league    
Opnameleider en veiligheidscoördinator locatie
 
Verantwoordelijk voor de volledige productie en veiligheid van de opnamelocatie voor de Carlsberg commercial voor de Premier League in de UK. 
a.hak jubileumdag                                     
Event manager relatie en personeelsdag
BNN ledendag                                    
Event manager


De BNN ledendag was een dag om de leden te bedanken voor hun bijdrage en nieuwe leden welkom te heten. Alle prominente BNN dj's en presentatoren waren aanwezig om dit feest kleur te geven.

V-land Festival                                        
Project manager, locatie manager


Het V-land festival is een nieuw muziekfestival voor het eerst geproduceerd in 2015. Met artiesten als Chef's special, Typhoon, the partysquad, handsome poets en ruim 10.000 bezoekers was de eerste editie een groot succes. 

bottom of page