top of page

WORK

FUNCTIES
Door mijn brede ervaring in de evenementen, horeca en entertainmentbranche ben ik in te zetten als projectmanager, adviseur of voor een uitvoerend onderdeel van het project.
Functies waaraan gedacht kan worden zijn:
eventmanager, uitvoerend producent, projectleider, stagemanager, locatiemanager, office manager of backstage productie.

EVENT MANAGEMENT

Van personeelsuitje tot jubileumfeest, van teambuilding tot productpresentatie, ieder evenement tot in de puntjes verzorgd. Geheel of een deel uit handen geven is allemaal mogelijk. Op naar een geslaagd evenement!

 

 

OFFICE MANAGEMENT

Drukke (werk)agenda, medewerkers op vakantie, een gezinsleven en er komt ook nog een jubileum aan. Soms heb je gewoon even wat ondersteuning nodig. Iemand die snel schakelt en dingen uit handen neemt. Van het organiseren van een jubileum/feest, het selecteren van nieuwe medewerkers tot de verhuizing van een kantoor. Een tijdelijke office manager kan dan uitkomst bieden.

ADVISEUR

Mijn aanpak is altijd praktijkgericht, no nonsense, leerzaam, inspirerend, kritisch verassend en met humor.
Hebt u behoefte aan een sparringpartner, iemand die voor een korte periode meedenkt of iemand die uw bestaande aanpak kritisch bekijkt? We komen samen tot een goede aanpak en uitkomst.

 

RECRUITER

Heeft u behoefte aan nieuwe aanwas en werkt u met jonge enthousiaste medewerkers? Door mijn ervaring met het werven van grote getalen entertainment en horecamedewerkers met een gastgerichte instelling weet ik met nieuwe manieren de medewerker met de juiste instelling te vinden. 

pro·ject 
(het; o; meervoud: projecten)

vooraf omschreven, gezamenlijk te verrichten werkzaamheden, leidend tot een eindproduct.

                                    - van Dale-

PROJECTMANAGEMENT

Alles wat je een project kunt noemen, alles waar een diversiteit aan expertise gekoppeld moet worden heeft een projectleider nodig en kunt u aan mij uitbesteden. 

Mijn kracht ligt bij het analyseren, het 'uitpakken' van het project, opknippen in hapklare stukken en daar de bijbehorende expertise op toepassen.

Ik kom snel tot de kern van het vraagstuk en schat hierbij de randvoorwaarden, risico's maar vooral ook kansen razendsnel in. Daarna volgt een overzichtelijk beeld van de situatie en het pad wat bewandeld moet worden om het doel te bereiken. 

 

Communicatie is hierin een kernbegrip. 


We bepalen samen de randvoorwaarden en koers van het project. 

bottom of page